Koe laaja valikoimamme parturi- ja kauneuspalveluja Vaasan sydämessä!

 

new.day on ylpeä tarjotessaan kauneuspalveluja sekä perinteisillä että ekologisilla tuotteilla, jotka on räätälöity vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Etsitkö parturikampaamoa Vaasassa? Me olemme itsestäänselvä valinta! Tarjoamme erilaisia leikkauksia, energialeikkauksia, curly girl -leikkauksia, värjäystä, vaalennusta ja sävytystä.

Tutustu palveluihimme alla ja älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Odotamme innolla mahdollisuutta hoitaa sinua ja kauneuttasi!

 

No Breaker Chaplin Visual 4 LowRes

Leikkaus

Hiustenleikkaus on prosessi jossa hiuksia leikataan tai muotoillaan muuttaakseen niiden pituutta tai muotoa. Teemme kaikenlaisia leikkauksia jotka soveltuvat naisille sekä miehille.

 

JPG LowRes Illumina Color Flash Lifestyle Visual ColorClashBrunette 7

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkaus tekniikka, jonka tavoitteena on edistää energian virtausta hiuksissasi ja kehossasi. Hoito alkaa rentouttavalla intialaisella päähieronnalla jossa käytetään ravitsevaa öljyä. Hieronta edistää rentoutumista ja voi lievittää jännitystä ja stressiä, se voi myös parantaa verenkiertoa ja lievittää päänsärkyä. Öljy auttaa pehmentämään hiuksia ja päänahkaa edistäen samalla hiusten kasvua ja parantaen hiusten yleistä terveyttä. Lisäämme myös muutaman tipan eteeristä öljyä, tuoksun voit valita itse. Sen jälkeen suoritetaan hiusten pesu ja teknisesti puhdas hiustenleikkaus asiakkaan toiveiden mukaan. Tässä leikkauksessa vältetään ohentavien saksien ja veitsen käyttöä.

 

WP H1FY23 Signature Naturals SF Secondary Shinefinity Glaze Sombre LowRes v2

Curly Girl leikkaus

Curly Girl leikkaus on hiustenleikkaus joka on erityisesti kiharille hiuksille suunniteltu leikkaustekniikka. Se on kehitetty seuraamaan Curly Girl-menetelmää, hiustenhoito tekniikkaa joka keskittyy kiharoiden hoitoon ja terveyteen. Leikkaus tehdään kiharoiden luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Tämä auttaa muotoilemaan kiharoita ja antaa hiuksille luonnollisemman muodon. Tavoitteena on leikata hiukset niin, että kiharat näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. Leikkaus auttaa saamaan hiukset näyttämään terveemmiltä ja kauniimmilta, se auttaa myös erottelemaan kiharat paremmin ja vähentämään pörröisyyttä.

 

Color Fresh Mask Benefit Visualization PearlBlonde LowRes

Vaalennus

Vaalennus on prosessi jossa hiuksista poistetaan luonnollinen pigmentti hiusten vaalentamiseksi tai pohjan luomiseksi toisen hiusvärin levittämiselle. Vaalennuksella voidaan luoda platinablondi ilme tai vaalentaa tummia hiuksia eri sävyihin. On tärkeää huomata että valennus voi olla vahingollinen prosessi hiuksille, koska käytetyt kemikaalit voivat kuivattaa ja vahingoittaa hiusta. Siksi on tärkeää arvioida huolellisesti hiusten kunto ennen hoitoa vaurioiden minimoimiseksi. On myös tärkeää huolehtia hiuksistasi kunnolla myös vaalennuksen jälkeen.

Kaikki vaalennukset sisältävät Wellaplexin ja sävyn. 

 

WP H1FY23 Signature Naturals CT Secondary Transfomative Toning Cognac LowRes

Hiustenvärjäys

Hiustenvärjäys on prosessi jossa hiukset värjätään tai sävytetään niiden luonnollisen värin muuttamiseksi tai sen olemassa olevan värin parantamiseksi ja vahvistamiseksi.

 

Color Fresh Mask Benefit Visualization LilacFrost 1 LowRes

Sävytys

Sävytyksellä voidaan vaalentaa, tummentaa tai muuttaa hiusten sävyä ilman radikaalia muutosta. Niitä voidaan käyttää myös ei-toivottujen sävyjen, kuten keltaisten tai oranssien sävyjen lieventämiseen vaaleissa hiuksissa.

 

JPG LowRes Wellaplex Launch KV landscape 001

Wellaplex

Wellaplex on hiustenhoitotuote joka on suunniteltu vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia vaalennuksen aikana. Wellaplex auttaa vähentämään hiusvaurioiden riskiä ja säilyttämään hiusten rakenteen ja vahvuuden vaalennusprosessin aikana.

Wellaplex sisältyy kaikkiin vaalennuspalveluihimme.

 

 

Shinefinity Key Visuals Group LowRes

Ekologinen hiustenvärjäys

Kasvivärjäys menetelmä jossa käytetään luonnollisia ainesosia kemiallisten aineiden sijaan. Ekoväri sisältää yleensä kasvivärejä kuten hennaa, indigoa, kassiaa ja muita kasviuutteita jotka antavat hiuksille erilaisia ​​sävyjä. Kasvivärjäys on luonnollisempi ja hellävaraisempi vaihtoehto perinteiselle hiusten värjäykseen ja se voi sopia erityisesti ihmisille joilla on herkkä päänahka tai jotka haluavat välttää kemiallisten aineiden käyttöä hiuksissaan.

 

NewDay web 29
Kynsipalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia kynsipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkia tarpeitasi. Kynsiteknikkomme ovat ammattitaitoisia ja käyttävät vain parhaita tuotteita ja tekniikoita taatakseen kauniin ja kestävän lopputuloksen. Palveluihimme kuuluvat shellac- lakkaukset, kynsien vahvistukset ja rakennekynnet.

 

IMG 1298
Kuituletit

Ensimmäisenä Vaasassa tarjoamme muhkeita kuitulettejä, jotka sopivat mainiosti vaikka festareille! Kuituletit ovat erinomainen valinta, kuin haluat kestävän ja näyttävän kampauksen ilman ylimääräistä huoltoa. Ne kestävät noin 1-5 päivään, joten voit nauttia huolettomasti upeasta tyylistäsi.