Teemme kestäviä valintoja läpi koko meidän toiminnan. Olemme valinneet huolellisesti yhteistyökumppaneita, jotka seisovat samojen arvojen takana. Sinun ja koko ympäristömme hyödyksi.

 

Nature

Työskentelemme suoraan luonnosta peräisin olevien ekologisien tuotteiden sekä laadukkaiden perinteisten tuotteiden kanssa. Kaikki tulee huolella valituilta yrityksiltä, ​​jotka edustavat samoja arvoja kuin me.

 

Experience

Arvostamme itsemme kouluttamista ja kehittämistä. Tavoitteemme on tarjota sinulle paras mahdollinen kokemus. Joten et malta odottaa, että pääset taas käymään kampaamossamme.

 

World

Haluamme pitää huolta maailmasta ja vähentää ympäristövaikutuksia. Joten se voi olla hyvä paikka meille kaikille nyt ja tulevaisuudessa.

 

  • Tämä on piste, jossa kaikki on mahdollista

 
Dream

Kaikki alkaa unelmasta. Unelmamme oli avata kestävään kehitykseen keskittyvä salonki. Jotta voit tuntea olosi turvalliseksi tietäen, että teemme kaikkemme ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

 

Art

Rakastamme taidetta ja kauneutta. Ja haluamme kaikkien tuntevan sen joka päivä. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme rakentaneet kampaamomme itse, jotta voit nauttia taiteellisesta paikasta.

 

You

Haluamme sinun loistavan kuin tähti sisältä ulospäin. Autamme sinua luomaan ja näyttämään sisäistä kauneuttasi ulospäin, jotta voit olla paras versio itsestäsi.