Upplev vårt omfattande utbud av frisör- och skönhetstjänster i hjärtat av Vasa!

 

På new.day är vi stolta över att erbjuda skönhetstjänster med både konventionella och ekologiska produkter, skräddarsydda för att passa dina individuella behov. Letar du efter en frisörsalong i Vasa? Då är vi det självklara valet! Vi kan erbjuda olika typer av klippningar, energiklippningar, Curly Girl-klippning, färgning, blekning och toning.

Utforska våra tjänster nedan, och tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor. Vi ser fram emot att ta hand om dig och din skönhet!

 

No Breaker Chaplin Visual 4 LowRes

Klippning

Hårklippning är en process där man klipper eller trimmar håret för att förändra dess längd eller form. 

Vi gör alla sorters klippningar anpassade åt kvinnor och män.

 

JPG LowRes Illumina Color Flash Lifestyle Visual ColorClashBrunette 7

Energiklippning

Är en holistisk hårklippningsteknik som strävar till att främja energiflödet i ditt hår och din kropp. Behandlingen inleds med en avslappnande indisk huvudmassage där man använder vårdande olja. Massagen främjar avslappning och kan lindra spänningar och stress, den kan också förbättra blodcirkulationen och lindra huvudvärk. Oljan hjälper till att mjuka upp håret och hårbotten, samtidigt som den främjar hårväxten och förbättrar hårets allmänna hälsa. Man tillsätter även några droppar eterisk olja efter eget tycke. Därefter utförs en hårtvätt samt en tekniskt ren klippning enligt kundens önskemål. I denna klippning undviker man användning av urtunningssax och kniv.

 

WP H1FY23 Signature Naturals SF Secondary Shinefinity Glaze Sombre LowRes v2

Curly Girl klippning

Curly Girl klippning är en klippningsteknik speciellt designad för lockigt hår. Den utvecklades för att följa Curly Girl metoden, en hårvårdsteknik som fokuserar på lockvård och hälsa. Klippningen görs i enlighet med lockarnas naturliga växtriktning. Detta hjälper till att framhäva lockarna och ger håret en mer naturlig form. Målet är att klippa håret så att lockarna ser så naturliga ut som möjligt. Klippningen hjälper till att få håret att se friskare och vackrare ut, dessutom hjälper det till att separera lockarna bättre och minska frissighet.

 

Color Fresh Mask Benefit Visualization PearlBlonde LowRes

Blekning

Blekning är en process där man avlägsnar hårets naturliga pigment för att ljusa upp håret eller skapa en bas för att applicera en annan hårfärg. Blekning kan användas för att skapa en platinablond look eller för att ljusa upp mörka hår till en annan nyans. Det är viktigt att notera att blekning kan vara en skadlig process för håret, eftersom kemikalierna som används kan torka ut och skada hårstråna. Därför är det viktigt att göra en noggrann bedömning av hårets hälsa innan behandling för att minimera skadorna. Det är också viktigt att man tar hand om håret på rätt sätt efter blekningen.

I alla våra blekningsbehandlingar ingår Wellaplex samt toning.

 

WP H1FY23 Signature Naturals CT Secondary Transfomative Toning Cognac LowRes

Färgning

Hårfärgning är en process där håret färgas eller tonas för att ändra dess naturliga färg eller förstärka och förbättra dess befintliga färg.

 

Color Fresh Mask Benefit Visualization LilacFrost 1 LowRes

Toning

Toningar kan användas för att göra håret ljusare, mörkare eller för att ändra nyansen på håret utan att göra en drastisk förändring. De kan också användas för att dämpa oönskade toner, såsom gula eller orangea toner i ett blonderat hår.

 

JPG LowRes Wellaplex Launch KV landscape 001

Wellaplex

Wellaplex är en hårvårdsprodukt som är utformad för att stärka och skydda håret under blekning. Wellaplex hjälper till att minska risken för hårskador och bevara hårets struktur och styrka under blekningsprocessen.

Wellaplex ingår i alla våra blekningstjänster.

 

Shinefinity Key Visuals Group LowRes

Ekologiska färgningar

Växtfärgning är en hårfärgningsmetod där man använder naturliga ingredienser istället för kemiska ämnen. Ekofärgerna innehåller vanligtvis växtfärger som henna, indigo, cassia och andra växtextrakt som ger håret olika nyanser. Växtfärgning är ett mer naturligt och skonsamt alternativ till traditionell hårfärgning och det kan passa särskilt bra för personer med känslig hårbotten eller som vill undvika att använda kemiska ämnen i håret.

 

 

NewDay web 29
Nageltjänster

Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa nageltjänster som är utformade för att möta dina behov. Våra nagelteknologer är professionella och använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera vackra och hållbara resultat. Till våra tjänster hör shellac- lackning, nagelförstärking samt nagel förlängning.

 

IMG 1298
Syntetflätor

Som första salong i Vasa erbjuder vi Syntetflätor som är perfekta för exempelvis festivaler. Flätorna är ett utmärkt val när du vill ha en hållbar och snygg frisyr utan extra underhåll. De håller i cirka 1-5 dagar, så du kan njuta av din fantastiska stil utan bekymmer.