NewDay web 9

New.Day en frisörsalong i centrala Vasa

 

Välkommen till vår frisörsalongs hemsida! Vi är glada över att ha dig här och vi ser fram emot att ge dig den bästa skönhetsupplevelsen.

Du hittar oss i teaterkvarteret ett stenkast från torget på Fredsgatan 28 i Vasa.

Vårt mål är att göra varje besök till vår salong minnesvärd genom att erbjuda högkvalitativa behandlingar, en avslappnande miljö och en personlig touch från våra erfarna frisörer. Vi klipper, färgar och stylar ditt hår med noga utvalda konventionella eller ekologiska kvalitetsprodukter. Vi har också ett brett utbud av hårvårdsprodukter tillgängliga för dig, så att du kan upprätthålla det professionella resultatet hemma.

Tack för att du valde oss och vi ser fram emot att ta hand om dig!

 

NewDay web 16

Unika skönhetstjänster

Vi på new.day är stolta över att erbjuda frisörtjänster som är skräddarsydda efter varje kunds individuella behov. Vi tror på att placera kunden i centrum för en avslappnande och personlig upplevelse, där vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av klippningar, färgningar, vårdbehandlingar och mycket mer.


Vi har en passion för att ta hand om våra kunders hår och se till att de känner sig bekväma och avslappnade under hela behandlingen. Vår högsta prioritet är att skapa en unik helhetsupplevelse där kunderna kan koppla av och njuta en stund.


Vi på new.day ser fram emot att välkomna dig till vår salong och ge dig den bästa upplevelsen!

Våra tjänster

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Blekningar / Slingor / Balayage mm.
  • Ekologiska behandlingar
  • Fransar och bryn
  • Naglar
  • Syntetflätor

 

Vi på new.day
Julia New day

Julia Söderlund

NewDay web 1

Cathrina Viklund

0806F69E EED6 412A 87D4 8128DF8C0ED7

Kira Kallio

Sociala medier / Referenser