new.day är en frisörsalong som tänker ett steg längre.
På dig, omvärlden och oss.

Vi gör hållbara val genom hela vår verksamhet. Vi har noggrant utvalda samarbetspartners som står för samma värderingar för att gynna dig och hela vår omgivning.

 

Nature

Vi arbetar med ekologiska produkter direkt från naturen samt högkvalitativa konventionella produkter. Allt kommer från noggrant utvalda företag som står för samma värderingar som oss.

 

Experience

Vi värdesätter att utbilda och utveckla oss själva. Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, så du inte kan vänta på att få besöka vår salong igen.

 

World

Vi vill ta hand om världen och minska miljöpåverkan. Så den kan förbli en bra plats för oss alla, nu och i framtiden.

 

  • Det här är punkten där allt är möjligt

 

Dream

Allt börjar med en dröm. Att öppna en salong med fokus på hållbar utveckling var vår dröm. Så att du kan känna dig trygg och vet att vi gör allt vi kan för att minimera miljöpåverkan.

 

Art

Vi älskar konst och skönhet. Och vi vill att alla ska känna det varje dag. Vi är stolta över att kunna säga att vi har byggt vår salong själva, att vara en artistisk plats där du kan njuta.

 

You

Vi vill att du ska lysa som en stjärna, inifrån ut. Vi hjälper dig att skapa och visa din inre skönhet på utsidan, så att du kan vara den absolut bästa versionen av dig själv.